info@appelenbeers.nl |  072-5054878
072-5054878 info@appelenbeers.nl Menu

Coronavirus maatregelen

Beste klant van Appel & Beers,

Wij houden u graag op de hoogte hoe wij omgaan met de situatie in Nederland rondom het Coronavirus (COVID-19).                                         Als eerste willen wij graag onze grote waardering uitspreken voor iedereen die zich inzet om goed voor elkaar te zorgen!

Welzijn van klanten en collega's heeft de allerhoogste prioriteit

Voor Appel & Beers heeft het welzijn van onze klanten en collega's de allerhoogste prioriteit. Daarom volgen wij alle ontwikkelingen nauwgezet en nemen wij alle nodige maatregelen om het welzijn en de veiligheid van onze klanten en collega’s zoveel mogelijk te beschermen. Wij willen hiermee bijdragen aan het tegengaan van de verspreiding van het Coronavirus. Wij begrijpen dat het ongemak geeft, maar hopen met deze maatregelen onze werkzaamheden voor u zoveel mogelijk voort te kunnen zetten. Maar belangrijk is vooral dat iedereen gezond blijft!

Appel & Beers is beperkt open

Ons kantoor  is beperkt toegankelijk. Dat betekend dat wij momenteel geen klanten op kantoor kunnen ontvangen.  Wel zijn wij telefonisch en per mail of Whatsapp bereikbaar voor vragen en de normale zaken die voortgang vinden.  Mocht u anders dan digitaal documenten willen aanleveren dan verzoeken wij u deze in de brievenbus te deponeren die aan de gevel van het kantoorpand hangt.  Mensen die toch onverhoopt ons kantoor moeten bezoeken, verzoeken wij de nodige maatregelen te respecteren om fysiek contact zoveel mogelijk te beperken. Hierbij sluiten wij ons aan bij de adviezen van het RIVM om geen handen meer te schudden en minimaal 1,5 meter afstand te houden.  Het dringende verzoek aan onze klanten de benodigde documenten zoveel mogelijk digitaal aan te leveren zal ons enorm helpen deze bijzondere situatie zo goed mogelijk door te komen.  U kunt documenten behoudens via de mail ook via ons Whatsapp-nummer 0725054758 aanleveren.

Verzekeringen aanpassen hoe gaat dat nu?

Mocht u wijzigingen in uw verzekeringspakket willen doorvoeren of een schade willen melden, dan kunt u dit telefonisch doen.  Het schadeformulier kunt u in veel gevallen downloaden op onze website www.appelenbeers.nl/downloads of foto's en nota's via de mail of Whatsapp aan ons door te sturen.                                                                                                                                                                                                     Voor specifieke informatie over uw eigen verzekering voor bijvoorbeeld reis-annulering arbeidsongeschiktheidsverzekering etc. adviseren wij u in eerste instantie de site van de betreffende verzekeraar te raadplegen. De informatie is te divers om allemaal op onze eigen website te tonen.  Mocht u twijfelen of vragen hebben dan kunt u ons contacten.

Hypotheekadvies

Wij hebben de mogelijkheid om telefonisch of online een adviesgesprek te voeren.  Dit kan aan de hand van een voorstel wat u per mail ontvangt of online meekijken met onze berekeningssoftware.  Wij vragen u dan wel vooraf de benodigde documenten  beschikbaar te stellen.

Wij hopen dat deze maatregelen van korte duur zijn en vragen uw begrip hiervoor.

Met vriendelijke groet,

Bas Appel

Meer weten , klik op onderstaande linken:

Actuele informatie Rijksoverheid

Actuele informatie RIVM

Actuele reisinformatie buitenlandsezaken

DAS Rechtsbijstand FAQ Coronavirus juridische vragen en antwoorden

MKB Nederland FAQ Coronavirus op de werkvloer

KVK coronaloket